Tromgeroffel graag!

Ja ja, in vorige post vermeldde ik het al even heel stiekem… Ik heb de 100 volgers op Bloglovin gehaald!

Dat betekent dat ik er 38 dagen over heb gedaan om 100 volgers op Bloglovin te krijgen en daar ben ik best wel trots op!Jullie lieve volgers blijven me motiveren om te schrijven, al heb ik nu al een moment gehad waar ik minder heb gepost door tentamens. Maar dat betekent alleen dat er werk aan de winkel is. Ik zal toch op een gegeven moment vooruit  moeten werken als ik regelmatig wil blijven posten.

mystery_box1__36541_zoomDan hebben we natuurlijk nog de reden van het tromgeroffel. Ik ga zoals veel andere bloggers mij al voorgingen een winactie organiseren. De prijs? Die is nog even geheim, maar er zullen binnenkort misschien wel sneak peeks komen, dus let daarop.

Wat moet je nou doen om te winnen?

Zoals bij veel anderen, zou het leuk zijn als je me zou volgen op Bloglovin, laat daarbij ook even een reactie achter zodat ik weet dat je meedoet. Denk er wel aan een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje, de winnaar(s) worden namelijk via de mail op de hoogte gebracht. Dus even overzichtelijk:

–          Volg me op Bloglovin (bericht liken mag, maar hoeft niet)

–          Reageer op deze post met een geldig e-mailadres (hoeft niet in de reactie zelf te staan)

Dan zijn er natuurlijk nog extra’s! Achter elk van de punten waar (+1) achter staat, betekent dat, dat je naam nog één keer erbij word gegooid in de hoge hoed waar de namen uit getrokken gaan worden. Door alle extra’s te doen kan je naam uiteindelijk wel 3(!) keer voorkomen in de hoed. Hier komen ze dan:

–          Volg me op Twitter: @Ohhappymay (+1)

–          Word vrienden met me op Facebook (+1)

Dat was het dan. Hopelijk vinden jullie het leuk om mee te doen! Ik kijk uit naar de reacties. En, ik had ook al ergens een hint weggegeven, maar hoe meer mensen meedoen, hoe meer prijzen er uitgedeeld worden!

Veel succes!

Ondertekening

Advertenties

24 thoughts on “Tromgeroffel graag!

  • Ah, dat maakt niet uit. Twitter is je naam toch maar 1x extra in de lijst. Als ik nou nog extra punten had toegekend voor het retweeten van iets, dan was je wel achtergesteld.
   Maar omdat ik zelf niet zo houd van al die ‘reclametweets’ in mijn timeline heb ik, gelukkig voor jou, besloten dat niet te doen.
   Heb je wel facebook? Want daar zou je wel nog extra puntjes kunnen scoren!
   Succes!

 1. Wow, baas boven baas hoor!
  Ik vier toevallig ook dat ik de 100 heb gehaald, maar jij was er toch echt wel sneller – gefeliciteerd!

  En natuurlijk doe ik mee met de actie, heb alles gedaan, dus gooi er maar drie Zoë-Ambers bij!

 2. Heee, wat super leuk dat je alweer 100 volgers heb, super goed ! maar je schrijft ook goed dus je verdient het !
  ik heb geen facebook helaas 😦 maar ik heb je wel gevolgt op twitter en ik volgde je al op bloglovin 🙂 Ik doe mee !!
  x

 3. Wauw super knap hoor!! Ik stond al te springen omdat er in zoveel dagen 4 volgers bij waren gekomen.. zit nu op 14 hihihi..
  Maar ik volg je dus via bloglovin’ en wil wel mee doen dus hihi… Altijd leuk prijzen winnen, maakt niet uit wat het is.. Gaat om het idee toch?!

 4. Wat een leuk idee! En natuurlijk van harte met je 100 volgers (inmiddels 110 zie ik). Goed gedaan in zo’n korte tijd. Mag je best eens een blog over maken hoe je dat gelukt is ;). Waarschijnlijk omdat je gewoon lief bent :P. Ps, ik ga je meteen even volgen op twitter.

 5. Gefeliciteerd met je 100 volgers! Dat je dat voor elkaar krijgt in slechts 38 dagen, pfoe! Ik doe het je niet na -gaat me sowieso al niet meer lukken, want ik blog al wat langer, hihi-. Veel plezier met de winactie. Liefs, Stella.

 6. Pingback: Sorry, but I have changed | Oh Happy May

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s