Tag : First things

De tijd gaat zo snel! Het lijkt wel gisteren dat ik mijn eerste blogpost schreef, maar in werkelijkheid is het 3 weken geleden. En mijn volgers groeien ook zo snel in aantal, daar had ik alleen maar van kunnen dromen! Daarom, omdat ik er nu toch tijd voor heb, deze post.

Het gaat over ‘eerste’ dingen, maar de vragen spreken voor zich!

cute-cat-kitten-waking-up-bed ohhappymayEerste ding dat je ’s ochtends doet als je wakker wordt?

Euhmm, mijn ogen open doen. Okee, grapje, nouja ik doe dat natuurlijk ook, maar ik pak vaak als eerst mijn telefoon om te kijken hoe laat het is en of er nog mensen reacties hebben achtergelaten op mijn blog, of dat ik Whatsappjes heb, of Facebook berichten, of Tweets. Nouja, het is wel duidelijk..

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat?

Ik ga nooit naar de sportschool want ik ben echt ontzettend lui.

Eerste ding dat je doet als je thuis komt van school?

Naar de wc gaan, dat is gewoon een gewoonte. Of ik nou moet of niet, zodra ik de deur binnenstap moet ik gewoon als eerste naar de wc.

Eerste auto?

Ik heb geen eigen auto maar ik heb rijlessen gehad in een Mercedes (E-classe, superchique ding) en mijn ouders hadden ook allebei een Mercedes. Jaja, rich girl, haha. Helaas valt dat behoorlijk tegen, studentenleven is duur!

Eerste ongeluk/verkeersovertreding?

Als je het heel letterlijk bekijkt is te hard rijden een overtreding, en dat heb ik soms bij mijn rijlessen al gedaan.

http://www.parentscanada.com/blogs/community-connections-british-columbia/start-gardening-with-your-kiddiesEerste ding dat je wilde worden als je later groot was?

Ik wilde toen ik ongeveer 4 of 5 jaar was archeoloog worden. Ik was heel trots op mezelf dat ik dat woord kende en ik zat altijd in de tuin te graven op zoek naar (antieke, kuche) serviesscherven.

Eerste keus qua drinken?

Siroop! En dan nog het liefst bosvruchten of aardbei.

Eerste keus qua dessert?

Hm, dat chocoladespul wat mijn oma altijd meeneemt als ze bij familie in Canada/Amerika is geweest. We krijgen het ook als familie naar Nederland komt. Ik kan het niet goed omschrijven, maar het is een soort van geplette brownie met chocoladestukjes, een chocolademousachtig laagje en nog meer chocola. Het lijkt een beetje op dit:

whitedarkbars ohhappymay

Eerste liedje dat in je opkomt?

All of me – John Legend, zo’n mooi nummer! Hij is nu al helemaal stukgedraaid door zowel mijzelf als door mijn vriend.

Eerste grote aankoop?

Ik denk niet dat ik voor mezelf ooit iets groots heb gekocht.. Ik geloof dat ik mijn tv’tje zelf heb betaald. Nou ja, dat is het dan ook wel.

Eerste baantje?

Bij de AH, maar niet standaard vakken vullen of kassa. Ik heb op de deli-, kaas- en brood afdeling gestaan. Dat houdt in dat ik vleeswaren heb gesneden, kaasblokken heb gehakt (want al die kazen tegen de achterwand zijn niet voor de sier, die kan je ook echt kopen) en broodjes en andere dingen (af)gebakken. Ik vond het echt vreselijk omdat ik er altijd om kwart voor 7 ’s ochtends moest zijn, en dan werkte ik tot half 6, dat is echt veel te lang!

Eerste keer in het vliegtuig?

De eerste keer was naar Atlanta, Amerika, dat is ook meteen de eerste keer zonder ouders. Ik was 15 jaar oud en deed mee aan een robot-bouw wedstrijd. We zijn met het team van school naar World Festival geweest, echt een supervette ervaring! Toen we terug zouden vliegen gooide een Ijslandse vulkaan roet in het eten. Misschien weet je nog dat hij een paar jaar geleden uitbarstte en dat heeft voor veel overlast gezorgd voor vliegtuigen. Nou, daardoor heb ik dus een extra week in Amerika gezeten.

Ondertekening

Advertenties

27 thoughts on “Tag : First things

 1. Leuk artikel!! ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Neem snel een kijkje op deze tag http://daaanielleeeh.blogspot.nl/2014/01/liebster-award.html. (Sorry voor de link)

  Ik heb deze tag ook gedaan. Het is de bedoeling dat je 11 facts over jezelf verteld, daarna beantwoord je 11 vragen die ik heb opgesteld. dan mag jezelf 10 mensen nomineren en 11 vragen bedenken!

  Ik hoop dat je het leuk vind en zou leuk zijn als je mee deed 🙂

  Liefs,

  Danielle

 2. Wat ontzettend leuk om te lezen! Bijzonder dat je vroeger archeoloog wilde worden!
  Ik werk ook bij de deli-kaas (brood)-afdeling! Maar dat je van 7 tot half 6 moest werken… Jeetje, bij ons mag dat echt niet!

  • Dat mag ook helemaal niet! Maar toen durfde ik er nog niks van te zeggen. Maar ik snap wel heel goed waarom het niet mag, je bent echt helemaal kapot en heel je dag is weg! ’s Avonds was ik niks meer waard..

   Bedankt voor je reactie!

 3. Pingback: Tag: First things | Whtny's World

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s